Skip navigation

lyja. deadline, reik issiust viena daikta. ako, cia viesbut yr internetas. nueinu. sako, ne, sezonas baiges. varau u mikru i batumi. uzeinu, sako, ne, visam batumi ner inerneto, lietus laidus apgadino. nu ir isvis, dziaugtis reik, kai elektros ir vandes yr. nes cia taip ziauriai kaip pries du metus, bet yra va taip. dabar as kutaisi, bandau kraut pagaliau isryskintas fotkes, bet jauciu visa diena gali reik sedet. nu tai as po truputi vi ten pakraudinesiu, galit va paziuret ten galerijose.

siaip as aiskiai gruzinisko kraujo turiu, bo man cia labai patinka, daugkas kaip kuboj, subtropikai, senos pobiedos, zmons unryl, o po turkijos man cia dar viskas taip liberalu atrodo 🙂

vaziuoju letai, nes vis lietus uzstabdo. bet ziauriai grazu, va ir oro yra, kurio turkioj buvau pasigedus. varysiu dabar i kalnus, kur chebra merginas pavogineja. o man dabar daznai sako, kad as panasi i mergaite. nes atrodau kaip bernas, turkijoj pasistengiau suvyrisket, kad lengviau butu. tai gal ir kalnuose kaip bernas praslysiu.

keliuose parseliu kaip graikijoj sunu. o jie labai panasus. tik neziurek, jau ateis ir is tases obuoli issitrauks. vidury kelio versiukai miega. pakelese sunys.

cia mirusiu zveriu pakeliui dar nemaciau. rimtas.

o dar, kaip suzinot, kaip jum sekasi? jus gal visi irgi jau blogus turite, tai praneskite, kur. pasiilgau.

3 Comments

  1. Uiii, ašarojau ir iš džiagsmo ir iš liūdesio. Pasiilgau. Vakar su Audriumi apie tave godojom.
    Iki kada žadi būt Tbilisyje?

  2. tai chebra, rasant sita nukniso kupriuka su kompu. paprasiau kad paziuretu dvyrke, tai zmogus dingo ir kupriukas dingo. karochia. bandysiu uzgult koki kompa tbilisy ir surasyt romana, kiek ten dar visko buvo 🙂

  3. rasyk zinai, tik rasyk. nuostabiai gera skaityti! siunciu geru minciu ir sekmes tau!


Parašykite komentarą